Ännu en ego-trip ute i etern. Min sida är ännu en av flera tusen personliga hemsidor som finns ute på nätet idag. Numera har nästan alla en egen hemsida. I stort sett alla kan ju få 10 megabyte till sitt förfogande och kan där lägga ut i stort sett vad som helst, (som håller sig inom lagens råmärken givetvis!), som sedan vem som helst jorden runt kan titta på. Ganska fantastiskt, men något vi numera börjar ta för givet.

En av alla stränder i Californinen
Spårvagnarna i San Francisco
För inte allt för länge sen var man "hipp" om man hade en e-mail adress men nu är det en egen domänadress som gäller, t.ex. www.maria.nu i mitt fall kanske? (Nu tillhör inte jag dessa "hippa" människor då jag inte orkat skaffa en, inte riktigt har råd med det för tillfället (fattig student ni vet...) och sen för att www.maria.nu/com/org/whatever är upptaget redan!)

Ett flertal sidor på nätet har kommit att ha flera hundra tusen tittar varje dygn, så varför kan inte en ego-sido har några hundra då? Man kan ju alltid hoppas att några flera än ens familj, släkt och vänner hittar hit. Det är i alla fall min förhoppning att det ska finnas något som intresserar även just DIG. Skriv gärna några rader i gästboken och tala om vad du tycker.

Jag i Augusti 1997
De berömda husen i San Francisco
Vet inte riktigt om det här är mitt andra hem, speglar kanske bara en del av mig? Inte hela mitt liv och mitt leverne, men bra mycket. Det är kanske trots allt mitt andra hem och tillika en ganska stor egotripp också för den delen.

Andra sidor av mig:
[CV] - Min Curriculum Vitae.
[Personligt] - Information om mig.
[100-listan] -100 önödiga/nödvändiga fakta om mig.
[Marias ABC] - Min alfabetslista.

© Maria Nilsson 1999