VÄLKOMMEN
TILL GUNNAR´S BMW SIDA !

 

 


NYA FAMILJEBILEN 520i E34

GAMLA FAMILJEBILEN

528i E12

 

 


HEMSIDAN UPPDATERAD 000708

 

 

-Intresserad av bilar? Inom familjen hade vi tidigare haft en 1800 och en 2000. Mitt eget BMW´ande började 1979 ,då jag började mitt första heltidsjobb, köpte en 2000-68. Jag lackade om den från röd till metallicbrun.Den fick gå många mil och jag tror att mätaren stod på ca 34000 mil när jag sålde den.

Nästa bil blev en 3,0 SA-72 som köptes med vidhängande skuren motor.En ny införskaffades från skroten i Arvika ,osedd,och monterades i,+ny lack ,originalvit.Det blev en underbar bil till slut (3 litersmotor och automatlåda,en härlig kombination)...
Men vilka förgasare,2st Zenith kärnkraftverk skulle synkroniseras!!!Den gick inte länge mellan justeringarna. Men dessa byggdes senare om till -76 års utförande men utan avgasreningsdetaljerna. Då fungerade det.

Jag hade länge gått och spanat på en 5-seriebil som stod nästan övergiven på en gårdsparkering på frugans jobb, och plötsligt fanns den med i annonstidningen Bilbörsen.Efter en del diskuterande bytte bilen, en 528i-78 ägare. 3,0:an såldes.
Nu följde byte av Hardyskiva och hjälpstyrarmsbussning, det var därför som den gick som en ål på vägen.Jag har till dags dato kört ca 11000 mil, och i den behöver man aldrig ha tråkigt ,vare sig på bana på klubbkörningarna eller på landsvägen.Du vet ljudet från 3500 och uppåt..
Nåväl åldern börjar väl ta ut sin rätt och det är väl dags att titta till dörrarna,rost.. Men så blev det inte.
Har nu inköpt en 520-88 E34 ,och diamantsvart är väl en bra färg.. Så 528an är avställd så länge.-Köra bil behöver inte vara tråkigt!FREUDE AM FAHREN!-Här nedan finns ett antal BMW sidor:-Min egen favorit är 6-serie bilar.T.ex den här . 635Csi-Har du själv en BMW ?-varför inte gå med i

BMW Club Schweden !- Har du möjligen en 3 eller 5-serie bil från 80-talet (E-30,E-28),där instrumenten inte beter sig som de ska?
Kontakta mig, jag kanske kan hjälpa dig.-Och visst behöver du en lampa som lyser på instrumentbrädan när du ska växla,
(ställbart varvtal),det kan jag fixa.BMW CLUB SCHWEDEN


NIKLAS BMW CLUBS LINK PAGE--MYCKET BRA LÄNKSIDA!


LINKÖPINGS MOTORSTADION BANRACINGSIDA


BMW AUTOMOBILE ENTHUSIASTS PAGE


RACERBANOR


BMW COUPES PAGE


SKOGS 02 PAGE


RADICAL RACING - NY LÄNK PROVA!st har besökt denna sida

Tillbaka till familjen Ånstads huvudsida


BREV

KONTAKTA MIG GÄRNA VIA MAIL !!
KLICKA HÄR PÅ KUVERTET