VEM ÄR VEM?
ROLLISTA
HISTORIK
RESUMÉ
LÄNKAR
GÄSTBOK
KARTA
E-POST
FÖDELSEDAGAR
WEBBGRUPP
SIDAN ETT
 
 
 
 
 
Alla fakta är fritt översatta från Lane Kents Emmerdale-sajt. With his permission.


Familjen Dingles profiler
 
Komplett lista över ALLA Dingles.
 

 

FAMILJEN DINGLES SPECIAL

Adam Dingle Hänvisas till när Nellie vinner en gratis middag i februari 1995 på Woolpack.
Albert Ezekiel Dingle Har varit med under flera perioder 1996 - 1998. Bror till Zak. Troligen en av de värsta i släkten Dingles. Åker ut och in i fängelse och skulle kunna sälja sin egen familj. Gift med Delilah. Pappa till Marlon.
Australian Dingles - 
Dingles i Australien
Kusiner som dök upp 1997 i videon "Emmerdale 25th anniversary - The Dingles Down Under". Här presenteras Crocodile och Wendy Dingles.
Belle Lisa Dingle Född 25 december 1998. Dotter till Zak och hans andra fru Lisa. Hennes ankomst var en fullständig överraskning eftersom Lisa inte visste att hon var gravid. Belle förlöstes av veterinären Paddy Kirk som tillbringade juldagen hos Dingles.

Belle har fyra halvsyskon: Butch (död), Ben (död), Sam och Tina.
Ben Dingle Han var den förste från Dingles-klanen som dök upp i Emmerdale i augusti 1994, med sin bror Butch. Född 18 februari 1974. Dog 9 augusti 1994. Son till Zak och Nellie. Bror till Butch (död), Sam och Tina. Halvbror till Belle.
"Uncle Bert" Dingle Hänvisas till när Nellie vinner en gratis middag i februari 1995 pĀ Woolpack.
Bob Dingle
Caleb Dingle Dök upp 2000. (Inte varit med i Sverige än?) Pappa till Mandy. Bror till Zak. Gift med Vera-Lynn.
Charlene Dingle
Crocodile Dingle
Delilah Dingle Gift med Albert. Mamma till Marlon.
Ebenezer Dingle Zaks gammel-gammel-gammel-gammelfarfar (!??)
Elvis och Marilyn Dingle Dyker upp 24 januari 2002. Anländer med en husvagn tillsammans med Peg. De drar och lämnar Zak med sin mor. Båda två är kusiner till Zak - och gifta med varandra!
Ezra Dingle Har dykt upp ett par gånger i handlingen. Han har fru och en son och en dotter. De har aldrig sagt ett ljud eftersom de är typ statister och inte ingår i storyn.
Faith Dingle Dyker upp 2000 (kommer att dyka upp senare i Sverige...). Fru till Zaks äldre bror Shadrach. Mamma till Cain som föddes utanför äktenskapet 30 november 1974.
Geuseppe D'Inglesi En av Dingles i Venedig. Ÿr med i filmen "Don't Look Now - The Dingles In Venice!"
Hamish Dingle Namnet nämndes i förbigående 1995.
Isaac Dingle Far till Zaks farfar.
Jedediah "Jed" Dingle Den "avlidne" pappan till Zak. Det visar sig dock senare att han i själva verket lämnade familjen när Zak var åtta år. Detta avslöjas i mars 2002 (... i Sverige lååååångt senare). Han har varit gift med Peg och tillsammans har de minst fem söner - troligen fler...
Job Dingle Se Jebediah.
Josiah Dingle Zak och Nellie hänvisar till honom 25 maj 1995. Det verkar som om han är en av de få Dingles som arbetar för sitt uppehälle. Han får dock sparken från jobbet när det uppdagas att han stulit från kökets soptunnor.
Lulu Dingle Dök upp på ett av familjens bröllop i september 1997.
Mantha Dingle Se Zebediah.
Marilyn Dingle Se under Elvis och Marilyn.
"Auntie Maud" Dingle Hänvisas till när Nellie vinner en gratis middag i februari 1995 på Woolpack.
Nathan Dingle Det råder inga tvivel om att manusförfattarna glömt allt om denne person. De få fakta som går att få fram säger att han är i samma ålder som Butch och Ben.
Nathaniel Dingle Bror till Ebenezer.
Obadiah Dingle Kusin till Zak. Pappa till Charity Dingle.
Shadrach Dingle Usel make, usel far och usel på det mesta. Äldre bror till Zak. Gift med Faith. Har uppfostrat Cain som sin egen son. Det visar sig dock att Cain inte var hans...
Skipdale Dingles Kom på tal i juli 1995 och flera gånger under året. Dingles i Emmerdale pratar inte med dem.

Sam talar om att Donald satt i samma fängelse, 1995, som han. De jobbade i köket tillsammans. Zak varnar sin familj för att ha något med "Skipdales" att göra.
"Smudge" Dingle I avsnittet den 9 maj 1995 nämner Zak "our Smudge" och säger att de inte träffats på tio år.
Tallulah Dingle Synts till på ett familjebröllop den 10 september 1997. Hon kan även ha förväxlats med LuLu.
Tina Marie Dingle Var med i Hem till gården 29 december 1994 - 24 december 1996. Tina var enda dottern i äktenskapet mellan Zak och Nellie.
Venetian Dingles - Dingles i Venedig Dyker upp i filmen "Don't Look Now - The Dingles In Venice!" (1999) De italienska släktingarna lystrar till efternamnet D'Inglesi. I videon möter vi Geuseppe D'Inglesi.

En lycksalig Mandy glider omkring i Venedigs pittoreska kanaler med sin Paddy. De utforskar sitt kommande romantiska smekmånads-resmål.
Vera-Lynn Dingle Mandys mamma. Ex-fru till Caleb.
Wendy Dingle En av Dingles i Australien, var med i videon "The Dingles Down Under".
Zebediah Dingle Zaks yngsta bror och överhuvud i "Southampton Dingles". Pappa till Job. Även Bob och Mantha hör till familjen.

 
 

PICOSEARCH
Denna sida är ingen officiell Hem till gården-sida. © Alla rättigheter och bilder tillhör Emmerdale, TV-bolaget och angivna källor.