Min Isjakt

 

Isjakten
Bilder
Länkar
Stegjakten

Hej, alla som är intresserade av isjakter och vill börja att utöva denna trevliga hobby. På denna sajten finns det  beskrivningar av två av mina isjaktsbyggen.     

Jag bor i Ljungsbro utanför Linköping och den sjön som jag seglar på oftast är Roxen, men vi använder också småsjöarna norr om Ljungsbro när isen är tveksam på Roxen.

Vi  är ett gäng som seglar här runt Linköping och om du vill vara med så sänd ett mail  till mig så får du veta mer!  Vi har också startat en liten klubb som heter Ljungsbro Isjaktsförening där du är välkommen att vara medlem. Anmäl dig här om du vill vara med i vårt gäng .                      

                                                                                                                       

Den ny isjaktskonstruktion som utgår från en aluminiumstege på 3 meter,och den är enkel att bygga.....kolla även under länkar på Ljungsbro Isjaktsförening där det finns lite olika modeller av stegjakter och Isabellor även en DN-jakt

Vikten på jakten är ca 50 kg, klar att segla på isen. Du kan läsa mer om den under sidan som heter stegjakt och den kommer jag att uppdatera så fort jag har något att berätta. Nytt för denna sesongen är att en ny leksak ( GPS ) är innskaffad så det blir lite enklare att se hur fort det går....

 

 

stegen.jpg (51547 bytes)

konstjakt.jpg (30288 bytes)
© A.Dickner 2001

uppdaterad  11/26/01.

spons.gif (2786 bytes)
email71x1.gif (2241 bytes)
Webbnisse: Anders Dickner

.