Vi vill väcka debatt mellan unga och gamla, erfarna och oerfarna naturister. För om naturismen ska kunna utvecklas behöver vi yngre finna vägen till de campingar som finns idag men vi behöver oxå känna oss välkomna av de äldre. Oftast är det inga problem men det har ibland funnit antydningar till irritation mm. Vilket vi tycker är synd. Så för att dessa ska kunna överbryggas hoppas vi att denna sida även kan bli en länk mellan äldre och yngre naturister.Alla har rätt att uttrycka sina åsikter men rena kontaktannonser ber vi att få slippa. De hör inte hemma här. Tack.

Club 34 är ingen klubb - trots namnet! Detta är vårt sätt att lära känna andra naturister.
Vi vill att detta ska vara en debattsida mellan naturister i Sverige och att sidan ska fortsätta att vara en av Sveriges mest omtyckta naturistsidor. För att lyckas med detta behöver vi ert stöd i form av engagemang och att ni skriver regelbundet.

Den här hemsidan skapades i slutet på 1997 och vi har märkt att den är relativt välkänd ute på campingarna, vilket vi självklart tycker är jättekul. Vi vill gärna väcka debatt samtidigt som vi tycker att detta är ett ypperligt tillfälle till att träffa likasinnade. Nu finns det tre ställen där man kan diskutera olika saker. Chatta med andra från andra länder, snacka på hållplatsen eller skriv i gästboken.

Vi vänder oss endast till barnfamiljer och par!
Vad som är rätt ålder får ni som besökare bedöma själva. Men riktlinjen är ändå att vi som ännu inte uppnått medelåldern ska kunna mötas både på stranden och på nätet.

Vill ni nå oss är det enklast att maila oss på:
club34@another-world.com.

 

Skapad 971123 och senast ändrad 001113

Copyright © by A & N 1999
We don´t allow anyone to steal any of our pictures or  photos