Mina intressen

Att umgås med vänner är viktigt för mig. Det är fantastiskt att få träffa kompisar för att exempelvis prata, spela spel, äta mat, sporta, se på film eller åka iväg någonstans tillsammans. Ibland kan det dock vara skönt att vara ensam också.

Jag gillar att cykla, det går så mycket snabbare än att promenera. Därför cyklar jag oftast när jag ska någonstans inom orten. På sommaren ger jag mig ut på en lite längre tur då och då. Det är också roligt att spela fotboll, volleyboll, tennis, badminton och kasta frisbee m dm

Jag tycker mycket om musik, jag lyssnar på olika musikstilar men gillar inte opera, jazz eller alltför tung hårdrock. Jag sjunger i en gospelkör och en manskör och ibland i en mindre grupp. Det är roligt att sjunga och samtidigt får man ju träffa många trevliga människor.

Det händer också att jag lånar böcker från biblioteket. Jag väljer gärna kategorin "fantasy" och läser oftast intensivt. Bibeln läser jag naturligtvis också. Den är viktig för att jag ska lära mig mer om vem Gud är och jag försöker läsa ur Bibeln varje dag.

Jag älskar djur men jag har inga själv och vill egentligen inte ha några. Det är ett stort ansvar och man blir ganska låst. Fiskar skulle jag dock kunna tänka mig att ha. Jag har haft det tidigare och det kan vara rogivande att studera dem.
andreas.klingstedt@home.se Startsida