Kör du fortfarande med Notes 4.x?

Version 4.x försvann supporten den 30:e September 1999
Version 4.5x försvann supporten den 30:e September 2001
Version 4.6x försvinner supporten den 31:e Januari 2003

I vilket fall som helst är det klart värt att uppgradera till 5.x om du inte redan har gjort det. Fördelarna är verkligen många, t ex ingår ett antal funktioner gratis som kostar 10.000 tals kronor som tillägg i de tidigare versionerna som t ex gruppkalendrar, serveradministration mm

Notesklient med stöd för VCard

VCard vad är det? Det är en liten fil med ändelse .vcl som är som ett digitalt Visitkort. Så varför inte spara de du tycker är bra i din personliga adressbok, eller skicka med dit eget personliga kort. OBS standarden är oberoende av mailsystem, så man kan skicka till Eudora, Outlook osv. Om klienten på andra sidan har stöd för VCard så lägger han/hon enkelt in dina uppgifter i sin personliga adressbok.

Inom de närmsta dagarna lägger vi ut en modifierad engelsk 5.0.8 mailtemplate som har stöd för VCards - bara att ladda ner !

Två timmar gratis.......

Under resten av året ger vi två timmar gratis för studie av ert Notes-system och vi kommer med förslag vad som kan/bör göras, beroende på era egna kriterier.

Erbjudandet gäller vid ETT tilfälle och ev resa tillkommer. Plus att det kan inte kombineras med andra erbjudanden. Dock längst året 2001 ut.

Extrafax

Behöver du faxfunktion till din Lotus Notes med vettigt pris och bra support. http://www.extrafax.com Bra uppgraderingspriser ifrån den inte längre supportade Fax-programvaran från Lotus. - Hämta UtvärderingsEx Säljs av GEC Electronics http://welcome.to/gec-electronics.

SecurTrac

Behöver du bra kontroll över vad som händer i din miljö. http://www.securtrac.com
Med funktioner som: Mail Monitoring, Database Monitoring, Domino Directory Monitoring, Notes.INI Monitoring, Intrusion Detection
Säljs av GEC Electronics http://welcome.to/gec-electronics.

Grafer

Med NotesToChart kan du får grafer direkt i din Notesapplikation - Hämta Demo & produktbladSäljs av GEC Electronics http://welcome.to/gec-electronics.

Bättre Utskrifter

Med NotesToPaper får du bättre kontroll över utskrifterna från din Notesapplikation, finns även en variant för utskrift till Acrobat-filer (PDF). Sen för de riktigt avancerade utskrifterna finns nsfPrint - Hämta Demo & produktbladSäljs av GEC Electronics http://welcome.to/gec-electronics.

Övrigt

Givetvis så kan du få specialapplikationer efter ditt behov som t ex IntraNet, diverse register, workflow m m. Utveckling av standardapplikationer pågår. Du kan få hjälp med migreringar, översyn & tuning av din installation.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konsulting inom IT/IS Koordinering, Windows NT, Windows 2000, Lotus Notes
Specialité: Lotus Notes
Certifierad på bl a IBM X-Series, HP Netserver, Microsoft, Lotus Notes
Hemsida http://welcome.to/gec-electronics

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GEC Electronics
Ulf Elm
Musikvägen 12
284 37 Perstorp
Tel 0435-31055
Mobil 070-7506079
Mail ulf.elm@swipnet.se
(Nås enklast via mobil eller mail)