VÄLKOMMEN TILL GUNSANS HEMSIDA!!!!!

 

 

Jag skall berätta lite om mitt liv, mina två ungar, Karin och Alf. Sedan lite om vad vi har för intressen.

 

Denna bild är tagen i Granholmen. Ett fint ställe utmed Piteåälvens strand. Det finns ingen ström eller vatten, vi får hämta vatten i älven. Vi sitter ofta vid eldstaden och grillar korv och bara myser av lungnet och fågelsången mm.

(fast vi myser ej av myggbetten *S*)

 

Karin

Karin är född 1991 och hennes intressen är bad, vara med kompisa och hennes kanin Plutten. Karin älskar djur, hundar framför allt. Hon brukar vara i Granholmen hos sin mor-far och mor-mor i stugan. På somrarna badar hon i Piteåälven som rinner strax nedanför stugan och hon brukar stå vid stranden och fiska. På vintern brukar hon åka skoter, längdskidor och åka skridskor.

 

 

Alf

Alf han är född 1993. Hans intressen är att spela TV-spel, se på videofilmer, vara med kompisar. Alf gillar också att bada i Piteåälven på somrarna när han är hos mor-far och mor-mor i stugan. Han gillar också att stå vid stranden och fiska. Alf brukar hjälpa mor-far att klyva ved. På vintern åker han skoter, åker skridskor och längdskidor.

 

Gun

Jag har presenterat mina två gullungar. Nu kommer en liten presentation av mig själv.

Jag är född 1963 i slutet av året. Mina intressen är ungarna, Benny min kille, hans barn, naturen, djur, måla, brodera och mina vänner. Jag samlar på småa fotogenlampor, olika delfinsaker, nallebjörnar mm.

Jag har funderingar på att börja köra folkrace detta år. Det verkar vara roligt, och min kille Benny håller ofta på med folkrace. Min musik smak är blandad, gillar att lyssna på det mesta.

Tack för att du tittade in på min eller våran hemsida. Titta gärna in igen det kommer kanske flera bilder så småningom, på bilar och annat smått och gott.

Detta är Benny.

Hälsningar från Gunsan, Karin och Alf.

Foton: http://se.photos.yahoo.com/gunsan_63

 

 

 


Gun Vallsten, 2001-05-01. Kontakta mig gärna per e-post:

Gunsan