Nyheter

Nyhetsbrev #2
Vi här på 020internet projektet är väldigt glada över alla intresseanmälningar som just nu är över 24 000. Tack även alla sponsorer som hört av sig till oss angående projektet. Det är vi väldigt tacksamma för. Vi har under den senaste tiden arbetat med att få igång det här projektet. Vi har diskuterat med Telia om ett flat-rate nummer och enligt Telia kan de av juridiska skäl inte ge oss ett flat rate nummer (läs mer här).

Nu har vi även tagit kontakt med Tele2 som har visat stort intresse. Det är vi förstås jätte glada över och fler förhandlingar återstår innan detta projekt kommer att fungera. Tele2 har även fler idéer om hur detta exakt ska fungera och deras förslag är att alla kunder ska ha ett var sitt telefonkort som man använder för att ringa till vår modempool. Det innebär att i stället för att bara ringa vårt modempools nummer använder man en kod till numret som står på ett telefonkort som alla kunder får (läs mer här).

Vi kommer att uppdatera den här nyhetssidan med jämna mellanrum och naturligt vis hör vi av oss till alla intresse anmälda när och om detta blir verklighet.


Nyhetsbrev
Här hittar du gamla nyhetsbrev.

Nyhetsbrev #1
Nyhetsbrev #2
Nyhetsbrev #3Anmäl dig nu! >>© Copyright 1999 Nightrain Media